אני לא ממש אוהבת תפו"א, אפילו מצ'יפס אני לא ממש מתלהבת, אבל המתכון הזה מצליח לגרום אפילו לי לאכול תפו"א.
החומרים:
10 תפוחי אדמה בינוניים
4 כפות שמן
2 כפות שמן זית
4 כפות אבקת מרק {לא חייב}
3 כפות סחוג
כפית פפריקה
2 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות ומבשלים אותם חצי בישול.
מסננים ומעבירים לקערה.
בכלי נפרד מערבבים את שאר המרכיבים ויוצקים על תפוחי האדמה. מערבבים היטב.
אופים ב- 180 מעלות כ-45 דקות עד שהם רכים ושחומים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה