יום שני, 4 באוקטובר 2010

תפו"א פיקנטיים בתנור


אני לא ממש אוהבת תפו"א, אפילו מצ'יפס אני לא ממש מתלהבת, אבל המתכון הזה מצליח לגרום אפילו לי לאכול תפו"א.



החומרים:


10 תפוחי אדמה בינוניים
4 כפות שמן
2 כפות שמן זית
4 כפות אבקת מרק {לא חייב}
3 כפות סחוג
כפית פפריקה
2 שיני שום כתושות


אופן ההכנה:

חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות ומבשלים אותם חצי בישול.
מסננים ומעבירים לקערה.
בכלי נפרד מערבבים את שאר המרכיבים ויוצקים על תפוחי האדמה. מערבבים היטב.
אופים ב- 180 מעלות כ-45 דקות עד שהם רכים ושחומים.

אין תגובות:

פרסום תגובה