יום שני, 4 באוקטובר 2010

רוגעלך ממלוואח


הרבה פעמים אני שוברת את הראש מה להכין ושיהיה קל ומהיר. בדיוק בשביל זה קיים המתכון הזה. קל, מהיר ולא פחות חשוב, טעים.
בני הבית מתים על הרוגלעך הללו ואף אחד לא מנחש שזה עשוי ממלוואח.
היתרון ברוגעלך הללו שאת הבצק לא צריך להכין כי הוא כבר מוכן ואפשר למלא אותם במה שיש במקרר. יש קוטג' וגבינה צהובה? תערבבו יחד, קצת תבלינים ולתנור.


מוציאים מהמקפיא שני עלי מלוואח ומניחים על השיש.
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
בינתיים מכינים את המלית. אני ערבבתי חצי קופסה גבינה לבנה וכ-100 גרם גבינה מלוחה עם קצת פטרוזיליה, מלח וזעתר.
כשעלי המלוואח הפשירו חותכים אותם לשמונה משולשים. מניחים בצד הרחב של המשולש מעט מלית ומגלגלים כמו קרואסון.
מניחים בתבנית עם נייר אפייה, מורחים ביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים עד להזהבה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה