יום שני, 4 באוקטובר 2010

בטטה בתנור


אחד הירקות האהובים עלי הוא הבטטה. אני מכינה אותו כמעט תמיד כתוספת לארוחת שישי בכל מיני וריאציות. המתכון הזה הוא מתכון מנצח. מעט עבודה וחומרים והטעם...



החומרים:


5 בטטות פרוסות
5 כפות גדושות אבקת מרק בצל [רק למי שלא נרתע מאבקות מרק]
4 כפות סוכר חום או סילאן
6 כפות שמן זית
כף חומץ


אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים היטב ומניחים בתבנית משומנת בשכבה אחת.
יוצקים את הרוטב שנשאר על הבטטות ואופים בחום גבוה כ-40 דקות עד שהן מתרככות.

אין תגובות:

פרסום תגובה