אחד הירקות האהובים עלי הוא הבטטה. אני מכינה אותו כמעט תמיד כתוספת לארוחת שישי בכל מיני וריאציות. המתכון הזה הוא מתכון מנצח. מעט עבודה וחומרים והטעם...
החומרים:
5 בטטות פרוסות
5 כפות גדושות אבקת מרק בצל [רק למי שלא נרתע מאבקות מרק]
4 כפות סוכר חום או סילאן
6 כפות שמן זית
כף חומץ
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים היטב ומניחים בתבנית משומנת בשכבה אחת.
יוצקים את הרוטב שנשאר על הבטטות ואופים בחום גבוה כ-40 דקות עד שהן מתרככות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה